Když vás kolega určí svým zástupcem, přepnete se na jeho účet a pracujete v aplikaci za něj. Zpět na svůj účet se vrátíte stejnou cestou.
Ve webové aplikaci se obarví blok s vaším jménem vlevo nahoře a přibude v něm popisek V zástupu. V mobilní aplikaci se přebarví celá spodní lišta menu, takže si toho všimnete i letmým pohledem.
Zpět na svůj účet se dostanete stejnou cestou. Volbou Zpět na můj účet.
Některé úkony nejsou v zastupování dostupné a aplikace vás na to upozorní. Týká se to nastavení, které patří výhradně vlastníkovi účtu.
Jak se zástup nastavuje a ukončuje, popisuje Zástup.
Klikněte na své jméno vlevo nahoře a zvolte Přepnout uživatele.
Zvolte uživatele ze seznamu.
Po přihlášení se na několik vteřin ukáže informace o dostupném zástupu. Zvolte Přepnout, nebo pokračujte přes Další.

Klepněte na své zeleně zvýrazněné jméno a vyberte osobu, na jejíž účet se chcete přihlásit.

Byl tento článek užitečný?