Úprava uživatelů

Úprava identifikace uživatele

  1. Sekce Nastavení Lidé – klikněte na uživatele, kterého chcete upravit.
  2. Klikněte na Ikona nastavení a zvolte Upravit identifikaci.
  3. Upravte potřebná pole a Uložte nastavení.

Úprava profilu uživatele

  1. Sekce Nastavení Lidé – klikněte na uživatele, kterého chcete upravit.
  2. Klikněte na Ikona nastavení a zvolte Upravit profil.
  3. Upravte potřebná pole a Uložte nastavení.

Změna práv a rolí uživatele

  1. Sekce Nastavení Lidé – klikněte na uživatele, kterého chcete upravit.
  2. Klikněte na Ikona nastavení a zvolte Upravit práva.
  3. Zaškrtněte/odškrtněte práva, která chce přiřadit nebo odebrat a Uložte.

Úprava klíčové role účetní

  1. Sekce Nastavení Lidé – klikněte na uživatele, kterého chcete upravit.
  2. Klikněte na Ikona nastavení a zvolte Upravit klíčové role.
  3. Přidejte/odeberte uživatele z role účetní a potvrďte tlačítkem Ano, potvrzuji.

Objednání cestovního pojištění

  1. Sekce Nastavení Lidé – klikněte na uživatele, kterého chcete pojistit.
  2. Klikněte na Ikona nastavení a zvolte Objednat pojištění.
  3. Vyberte jednu z variant a klikněte na Objednat pojištění Standard nebo Plus.
  4. Potvrďte tlačítkem Objednat pojištění.

Zrušení cestovního pojištění

  1. Sekce Nastavení Lidé – klikněte na uživatele, kterého chcete zrušit pojištění.
  2. Klikněte na Ikona nastavení a zvolte Ukončit pojištění.
  3. Potvrďte tlačítkem Zrušit pojištění.

Nastavení kapesného

  1. Sekce Nastavení Lidé – vyberte osobu, které chcete nastavit kapesné.
  2. Klikněte na Ikona nastavení a zvolte Nastavení kapesného.
  3. Zaškrtnutím/odškrtnutím políčka povolte/zamezte kapesné na zahraničních služebních cestách a Uložte.

Nastavení notifikací

  1. Sekce Nastavení – Lidé – vyberte uživatele, kterému chce nastavit notifikace. 
  2. Zvolte záložku Notifikace a zaškrtněte Individuální nastavení. 
  3. Posunem tlačítka / zapněte/vypněte zasílání zpráv nebo notifikací a Uložte. 

Smazání uživatele

Jak smazat uživatele
Přehrát video
  1. Sekce Nastavení Lidé – vyberte uživatele, kterého chcete smazat.
  2. Klikněte na Ikona nastavení a zvolte Smazat uživatele.
  3. Potvrďte tlačítkem Smazat uživatele.

V tomto návodu najdete

Nenašli jste, co jste hledali?

Mohlo by se hodit

Utekl vám začátek Fidoo? Dožeňte to během několika minut s Fidoo akademií.

Už máte mobilní aplikaci Fidoo?