Search
Close this search box.

Aby se pro vás používání naší webové i mobilní Fidoo aplikace stalo ještě pohodlnější, rozšiřujeme možnosti využití a upravujeme aplikaci na základě vaší zpětné vazby. Projděte si přehled nejnovějších novinek.

Doplňková služba Prémiové integrace zpoplatněna

Od Nového roku jsme zpoplatnili službu Prémiové integrace částkou 500 Kč bez DPH. Kompletní popis prémiových integrací najdete na našem webu.

Nové sazby cestovních náhrad na rok 2022

K novému roku jsme jako každý rok aktualizovali sazby cestovních náhrad podle aktuálně platné vyhlášky. Většina z vás se těmito doporučenými sazbami řídí, takže nemusíte dělat vůbec nic a cesťáky se vám již automaticky vypočítávají s těmito novými sazbami.

Těm z vás, kteří máte nastaveny vlastní sazby doporučujeme zkontrolovat, jestli aktuálně nejsou nižší než nové vyhláškové sazby. Pokud ano, přenastavte si je na hodnoty rovné nebo vyšší těm vyhláškovým.

Úpravy v exportech

  • Všechny exporty – Projekty a Nákladová střediska měla omezené množství znaků, nově délku neomezujeme.
  • MT940 – oprava chyb
  • Pohoda – pokud máme DIČ, tak ho nově automaticky doplníme.
  • MoneyS3 – pokud máme DIČ, tak ho nově automaticky doplníme, dále do pole „Popis“ plníme Poznámku a pokud není v aplikaci vyplněná, tak Název výdaje (toto je novinka, dříve pole zůstalo při nevyplněné poznámce prázdné).

3x hurá – iOS se neodhlašuje

Našli jsme chybu, která způsobovala odhlašování naší mobilní appky na iOSu a opravili jsme ji.