Search
Close this search box.

Většina zajetých administrativních procesů ve firmě se dá nějakým způsobem urychlit. Nevíte, kde začít? Co takhle po malých krůčcích. U nás jsme třeba velice rychle a jednoduše zdigitalizovali výrobu vizitek. Možná si říkáte, že je to zanedbatelná agenda. Nenechte se mýlit, i digitalizace vizitek vám může pomoci získat nějaký čas navíc na váš byznys. Jak se to povedlo u nás?

Náš markeťák Honza řešil, jak si zjednodušit agendu spojenou s výrobou vizitek. Jeden by si řekl, že objednání vizitek není nic zdlouhavého, ale co vlastně musel Honza na pravidelné bázi podstupovat?

  1. Zjistit, kdo vlastně vizitky potřebuje a kolik.
  2. Vypátrat konkrétní údaje (jméno, příjmení, telefon, e-mail, pozice), které má většinou někde někdo v Excelu nebo dvou, a poté ještě Honza jako bonus ve svém.
  3. Poslat podklady grafikovi, který vytváří individuálního PDF pro každou osobu.
  4. Provést kontrolu a opravy s grafikem a lidmi, pro které vizitky vytváří.
  5. Zadat podklady do tisku, kde se musí dohodnout parametry (např.: typ a tvrdost papíru ).

Suma sumárum nad tím Honza stráví průběžně tři dny času, které by mohl věnovat něčemu přínosnějšímu. Honza toho už měl dost a našel řešení.

Společnost Reptisk mu nabídla online prostředí, kde se jednou vytvoří šablona vizitky, a pak už si tam zvesela můžete dopisovat data dle potřeby. Poté hravě přejdete rovnou k objednávce. Navíc pokud některým obchodně aktivním jedincům objednáváte vizitky opakovaně, lze zde načíst data z historické vizitky a v podstatě na jeden klik přidat k dotisku. Prostě paráda.

A jak Honzovi řešení od Reptisku pomáhá?

  1. Zbavuje zbytečné e-mailové komunikace navíc, ať už s grafikem nebo kolegy při kontrole dat.
  2. Šetří finance vynaložené na pravidelné úpravy od grafika.
  3. Umožňuje flexibilně tisknout kdykoliv chceme bez ohledu na čas grafika.
  4. Rázem je ze 3 dnů 15 minut.

Honzovi tedy digitalizace procesu výroby vizitek s Reptiskem náramně pomáhá, a má tak zase o něco více času na marketing.

A jak to funguje v praxi?